Bollmaskiner

Bollmaskiner

Vi är svensk generalagent för Sports Tutor’s tennisbollmaskiner, den världsledande tillverkaren på marknaden. Vi har lång erfarenhet av dessa maskiner.

Du hittar vårt hela sortiment nedan samt mer info om de olika maskinerna. Kontakta oss gärna för mer info om våra bollmaskiner!

OBSERVERA ! På grund av rådande dollarkurs och fraktavgifter – Begär prisoffert!

Tennis Cube

Den  lättaste , mest kompakta tennismaskinen som finns tillgänglig för nybörjar- och medelspelare. Smidig bollmaskin som också är kompatibel med padel.

Tennis Tutor Plus Player

En bollmaskin i kompakt format för proffs. Har en elektronisk kontrollpanel som gör det enkelt att justera bollriktning, bollhastighet, matningshastighet, topspin/backspin, oscillator (sidokontroll), random och ett tillägg som fungerar som spelsimulator.

Shotmaker Standard

En mycket bra bollmaskin som används av proffsen på ATP-touren. Har alla funktioner du kan förvänta dig av seriös bollmaskin. 300 bollars kapacitet och fjärrkontroll.

Shotmaker Deluxe

Har samma funktioner som Standard-modellen plus blanda annat en mer avancerad kontrollpanel med spelsimulator. Programmera maskinen att följa ett spelmönster du själv väljer som du kan spara i programminnet. Du kan spara upp till 9 st olika spelmönster. Med multifunktionsfjärrkontroll.

Bollmaskin till pickleball från Sports Tutor finns hos Plexipave Scandinavia

Pickleball

Världens #1 säljande pickleballmaskin

Pickleball Tutor Plus  och  Pickleball Tutor Spin  har liknande funktioner och alternativ, men skiljer sig åt i de snurr de kan lägga på bollen.  

Plus – Topspin och Backspin.  Spin – höger och vänster sidospin.

Pickleball Tutor Mini- modellen är den mest kompakta pickleball-maskinen som finns.