Tennisunderlag

Tennisunderlag för inom- och utomhusbruk

Vi på Plexipave Scandinavia erbjuder ett brett utbud av tennisunderlag av bästa kvalité som håller i längden. Våra tennisunderlag kommer från marknandes ledande aktör Plexipave som har underlag som används runt om i hela världen. Välj mellan våra olika varianter av tennisunderlag, vi har något för alla. Vårt populäraste tennisunderlag Plexipave Standard är flexibelt och fungerar för både inomhus och utomhusbruk. Vill du ha något mer skonsamt för knän och leder rekommenderar vi Plexipave California Court.

Vill du ha en ny tennisbana eller renovera din befintliga?

Förutom att vi levererar marknadens bästa tennisunderlag kan vi även hjälpa er från idé till färdigställd tennisbana. När ni anställer oss som er totalentreprenad hjälper vi er med rådgivning, projektering och installation tills att vi uppnått ett lyckat resultat.

En tennisbana definieras av sitt underlag. Du hittar ditt tennisunderlag hos oss!

Plexipave är tennisunderlaget som passar alla

Vi säljer och installerar tennisunderlaget Plexipave. Ett högkvalitativt hardcourt-underlag som används över hela världen.

Ett högkvalitativt banunderlag

Bara i USA anläggs årligen över 10 000 banor med Plexipave. Här i Sverige är underlaget också väldigt populärt och ligger idag i de flesta av Sveriges tennishallar som Djursholms TK och på GLTK i Göteborg m fl. Även några av Sveriges största tävlingar har eller spelas på Plexipave regelbundet.

  • Kings Of Tennis
  • Davis Cup & Fed Cup
  • Stockholm Open
  • Veteran SM

Testspela våra tennisunderlag

Kontakta oss när ni vill testa våra diverse underlag, så ni får bästa möjliga upplevelse av Plexipave!

Världens mest anlagda hardcourt-underlag

Vi kan varmt rekommendera att lägga Plexipave som banunderlag i er tennishall. Ett banunderlag som är väldigt lättskött och behåller sin friktion i normalt 8-10 år, innan det är dags för ommålning. Det är världens mesta anlagda hardcourtunderlag av flera anledning. Plexipave håller sig fräscht år efter år med minimalt underhåll. Ett spelunderlag som dessutom är skonsamt för knän och leder.

Vårt mest omtyckta tennisunderlag

Plexipave Standard är den traditionella och mest använda tennisbanebeläggningen såväl inomhus som utomhus. Ger ett konsekvent och pålitligt spelunderlag.

  • 3 lager Plexipave Chrome / Color Base som ger rätt friktion för tennis
  • 2 lager Plexipave Acrylic resurfacer
  • Betong eller asfalt som bas

Plexipave har varit etablerat som ledande tennisbaneunderlag sedan 1993, så vi vet vad som fungerar inne som ute! Kontakta oss gärna med dina frågor.